4 Νοε 2010

Σε μεγαλειώδη συγκέντρωση στη Μελίκη μίλησε ο Φώτης Δημητριάδης

Με μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποίησε την Τετάρτη 3/11 την κεντρική προεκλογική του ομιλία στη Μελίκη ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας, Φώτης Δημητριάδης. Τον κ. Δημητριάδη προλόγισε ο απερχόμενος Δήμαρχος Μελίκης, Πρόεδρος της ΤΕΔΚ νομού Ημαθίας και υποψήφιος σύμβουλος του συνδυασμού του «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας», Κώστας Καρέλης, ο οποίος τόνισε την αγωνιστικότητα και τη διεκδικητικότητά του και, κυρίως, την αποτελεσματικότητά του, που αποδεικνύεται από το έργο που επιτέλεσε τα τελευταία οχτώ χρόνια από τη θέση του Δημάρχου Πλατέος.


Στην ομιλία του ο κ. Δημητριάδης αναφέρθηκε επιγραμματικά στο μεγάλο έργο που έκανε τα τελευταία χρόνια η διοίκηση του κ. Καρέλη στην περιοχή, με πιο σημαντικά την κατασκευή αρδευτικών δικτύων, την ανακατασκευή του Γυμνασίου-Λυκείου, την κατασκευή κλειστού Γυμναστηρίου, την ανόρυξη νέων γεωτρήσεων και την αντικατάσταση των αμιαντοσωλήνων του δικτύου ύδρευσης, τις ασφαλτοστρώσεις και χαλικοστρώσεις αγροτικών δρόμων σε όλο το αγρόκτημα του Δήμου Μελίκης και την κατασκευή της "γέφυρας Καλλιανιώτη".

Ο κ. Δημητριάδης δεσμεύτηκε να συνεχίσει αυτό το έργο στην περιοχή από τη θέση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας. Ειδικότερα δεσμεύτηκε για την κατασκευή Εργατικών Κατοικιών στη Μελίκη (αρχικά 20 κατοικιών σε οικόπεδο εντός σχεδίου -δεδομένου ότι το έργο αυτό, όπως είπε, είναι ώριμο και έτοιμο για δημοπράτηση- και στη συνέχεια άλλων 60 κατοικιών σε οικόπεδο εκτός σχεδίου), στον σχεδιασμό για την ανέγερση Εργατικών Κατοικιών και στην Αγκαθιά, για το έργο της αποχέτευσης στη Μελική, για την επέκταση του αρδευτικού δικτύου στην Κυψέλη, την κατασκευή προσαγωγού διώρυγας από το 2ο αναρρυθμιστικό φράγμα Αγίας Βαρβάρας μέχρι το Αιγίνιο, ενός έργου που -όπως είπε- θα λύσει οριστικά τα προβλήματα άρδευσης στην περιοχή, την κατασκευή γέφυρας Προδρόμου-Λουτρού για να ενωθούν με δεύτερο οδικό άξονα οι οικισμοί της Μελίκης με την Αλεξάνδρεια, την ανέγερση Πολιτιστικού Κέντρου που θα γίνει με δωρεά ιδιώτη, την ανάδειξη του αρχαιολογικού χώρου της Κυψέλης, κ.ά.

Από την ομιλία του κ. Δημητριάδη δεν έλειψαν οι αναφορές για τη στάση του Βουλευτή Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μιχάλη Χαλκίδη σε σχέση με τις τρέχουσες δημοτικές εκλογές. "Σήμερα, εδώ από τη Μελίκη, όλοι εσείς, με αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, στέλνετε ένα ηχηρό μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση και ειδικά σε κάποιους που νόμισαν ότι, με το να στήσουν ανίερες συμμαχίες και με εκβιασμούς, μπορούν να επηρεάσουν τη θέλησή σας, μπορούν να υφαρπάξουν την ψήφο σας, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους και μόνον συμφέροντα. Την απάντηση την δίνει η αποψινή συγκέντρωση της Μελίκης. Και η απάντηση είναι μία: Κανείς, όποιους τρόπους και μέσα να χρησιμοποιήσει, δεν μπορεί να ανακόψει τη βέβαιη νίκη του συνδυασμού της Ελπίδας για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου."